dimecres, 21 de gener del 2009

Reunió informativa ARES Riera Can Solé


El proper dimarts dia 27 a les 19 hores tindrà lloc una reunió informativa al Casal de Barri Ciutat Cooperativa-Molí Nou.
La comissió, formada per: l'Associaó deVeïns Ciutat Cooperativa-Molí Nou, Grup Benviure i Associació Rubricatum, que defensa el Parc Lluis Companys, la Riera de Can Sole i que es mantinguin les places d'aparcament que hi han actualment en aquesta zona informará de la situació actual del projecte i de la seva proposta de traslladar l'edificació prevista a l'interior del Barri.
En la mateixa reunió l'Ajuntament informará de l'ultima proposta que fa l'Ajuntament a la Generalitat de Catalunya sobre l'ARES Riera de Can Sole.
Finalment s'obrirà un torn de precs i preguntes.
Encara que aquest projecte està situat al barri Ciutat Cooperativa- Molí Nou el projecte te importància no sols per Sant Boi, sino per tota l'Area de les Serres Garraf-Ordal donat que la Riera actúa com a corredor ecològic. Tenint això en compte, convido a tothom que pugui anar-hi per a que expressi la seva opinió.

2 comentaris:

  1. ¿Trasladar la edificación dentro del barrio? En Molí Nou, de zonas verdes sólo tenemos los cuantos bancos cerca del feo bloque de travesía Primero de mayo, bien poca cosa, y en la Cooperativa todo son rascacielos.
    Y además para qué asambleas ni votaciones, si al final harán lo que les parezca.´ñe

    ResponElimina
  2. como hagan eso meto tnt en las maquinas y tambien os rebiento el craneo con un fusil des de mi balcon, que estoy muy loco. porque lo quieren quitar, si es lo unico verde que queda... SON UNOS ASQUEROSOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Traductor