dissabte, 13 de desembre del 2008

La manca de transversalitat del Departament de Medi Ambient de Sant Boi


Com diu el peu de la foto de la desembocadura de la Riera de Can Soler: "Això no hauria d'haver passat mai."

Des del Consell del Medi Ambient vàrem lluitar perquè el Departament de Medi Ambient de Sant Boi de Llobregat, fos transversal i pugues actuar en tots els àmbits. De tal manera que es va nomenar un cap d’Àrea (que a les hores no existia).

Val a dir que a pesar de les promeses dels diferents Alcaldes això no s’està complint, pot ser perquè no es dediquen els recursos necessaris o potser perquè no interessa.

Pensem que en el mon actual es molt important que totes les actuacions en tots els àmbits, es facin en criteris medi ambientals. D'ací la importància del Departament de Medi Ambient. Ara bé a Sant Boi ens colen gols per totes bandes i l'última la intervenció a la desembocadura de la Riera de Can Solé.

Per l'amor de Deu, es que no hi havia mes lloc que situar l'estació de bombeig sobre la Riera?

On estava Medi Ambient i l'Ajuntament quan això es va plantejar? Si us plau, volem una explicació, mereixem una explicació!.

1 comentari:

  1. Voldria fer una aclaració al comentari sobre la manca de transversalitat del Departament de Medi Ambient de Sant Boi: ahir dilluns dia 15 de desembre al si del Consell del Medi Ambient vaig ésser informat que l'actuació a la desembocadura de la Riera de Can Solé no va ésser informada a l'Ajuntament de Sant Boi i en particular al Departament de Medi Ambient.
    Bé, doncs, ací alguna cosa falla, no es possible que l'ACA faci intervencions sense encomanar-se a ningú.
    Crec l'Ajuntament hauria de fer una protesta formal i una proposta al Govern de la Generalitat per evitar que actuacions d'aquesta mena tornin a passar. Malgrat això, m'he de mantenir en la opinió que manca transversalitat del Departament de Medi Ambient a l'Ajuntament de Sant Boi, en molts altres aspectes com Llicències d'obra.

    ResponElimina

Traductor